НОВИНИ

Стало відомо, як зробити якісну аналітику для управління земельним банком

18.01.2021 17:57
(COPY) (COPY) (COPY) (COPY) (COPY) (COPY) форум 3 (1)

Ефективність системи управління земельним банком, який є ключовим активом виробництва, багато в чому залежить від роботи земельного відділу, а саме від якості оформлених договорів оренди та їхнього подальшого обліку в програмних комплексах. Про це повідомила прес-служба Soft.Farm, пише agronews.ua.

На сьогодні веб-сервіс Soft.Farm має всі необхідні інструменти кадастрового обліку, який включає в себе візуалізацію полів господарства і всіх кадастрових ділянок, які перебувають на території оброблюваних площ і за її межами, систему оперативної звітності в розрізі полів, відділень, сільрад, орендарів, а також структурування всіх договорів оренди, позначених на мапі певними кольорами й маркерами відповідно до їхнього типу, статусу, терміну дії, розподілу тощо.

Детальніше дивіться у відео:

Система дозволяє створювати схеми обміну земельними ділянками та бачити на мапі всі землі, передані та отримані за обміном, що дає змогу керівнику контролювати процеси передачі й баланс отриманих та переданих площ.

За допомогою шару Публічної кадастрової карти України можна побачити розташування та поточний розподіл кадастрових ділянок, а завдяки функції Soft.Farm для отримання інформації про право власності з Реєстру є можливість моніторити та порівнювати дані по орендодавцях, наявні в агропідприємства й у Держгеокадастрі.


Візуалізація кадастрової мапи, зручні фільтри та ще багато зручностей у системі Soft.Farm. Також доступний мобільний додаток Кадастр UA: Android та iOS.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: