ВАЖЛИВО

Стало відомо, як швидко перевірити земельний банк контрагента за допомогою телеграм-боту

23.03.2021 08:30
Bot (FB TG) 623x370p (2)

Feodal Monitor Bot — телеграм-бот, який дозволяє оперативно отримувати інформацію про власний земельний банк або землі конкурентів та швидко перевіряти контрагентів на основі даних Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Про це повідомив засновник та керівник сервісу Feodal.Online Андрій Дем’янович.

«Бот слугує для отримання та моніторингу інформації про розміщення земельного банку, його загальну площу та кількість ділянок як фізичною, так і юридичної особи. Цю інформацію можна моніторити зі звітною періодичністю», — розповів Андрій Дем’янович засновник сервісу Feodal.online.

Сервіс є простим й зручним у користуванні та дозволяє отримувати сповіщення з порівнянням стану зембанку кожного дня, раз на тиждень або раз на місяць.

«Користувачу необхідно зайти у бот, створити групу моніторингу, ввівши код ЄДРПОУ або ІПН, дати групі назву, обирати періодичність сповіщення та період моніторингу», — додав засновник сервісу Feodal.Online. 

✅Після обробки запиту, бот надішле користувачу 3 посилання: на завантаження переліку кадастрових номерів з площами, цільовим призначенням і т.п.; завантаження експлікації, розподілу земельного банку між міськими/селищними/сільськими радами; та посилання на карту, де візуально відмічені земельні ділянки пов’язані із цим моніторингом. 

Крім того, Андрій Дем’янович зазначив, що Feodal Monitor Bot буде цікавий як товаровиробникам, так і менеджерам з продажу ЗЗР та трейдерам.

«Фермери можуть спостерігати, як розвивається їх зембанк та як працюють землевпорядники. Менеджер з продажу ЗЗР, перед тим, як пропонувати якісь кредитні продукти, може дізнатись всю інформацію про зембанк товаровиробника. Крім того, трейдер перед купівлею або укладанням форварду може перевірити наявність юридично оформленого зембанку», — підсумував він.     

Для того щоб безкоштовно отримати пробні запити, звертайтесь за тел. +380 98 614 89 54 Андрій


Перегляди: 13
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: