НОВИНИ

Стало відомо, як ДПС стимулює експорт товарів з високою доданою вартістю

17.11.2019 17:04
1-prod-sunflower-oil-9326

Одним із основних напрямків економічного розвитку України визначено зміну в структурі економіки і перехід від сировинного типу, коли країна перетворюється на придаток для економік розвинених країн, до створення конкурентного продукту в середині країни.

Саме на прикладі олійно-жирового комплексу України спостерігаються всі переваги такої моделі економічного розвитку.

Початок 2019/20 МР характеризується значним нарощуванням переробки насіння олійних культур та зростанням експорту товарів з високою доданою вартістю.

Олії рослинні — 103,3 %, зокрема: олія соєва — 140,6 %, олія ріпакова — 146,4 %. Шрот соєвий — 138,1 %

Зокрема це стосується вирішенню питання з боку ДПС України відшкодування ПДВ експортерам продукції з високою доданою вартістю.

Шрот соняшниковий — 115,6 %

У значній мірі цьому сприяє створення умов ДПС України, під керівництвом С. Верланова, для роботи підприємств реального сектору економіки, до яких можна віднести олійнодобувні та олійно-жирові підприємства України.

Асоціація «Укроліяпром», яка об’єднує потужні олійнодобувні та олійно-жирові підприємства України підтримує напрямок роботи, визначений ДПС України, як одне з головних завдань нової податкової служби, — створення комфортних умов для сумлінних платників податків.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: