ВАЖЛИВО

Чи планує Рада на цьому тижні продовжити розгляд земельних законів

12.04.2021 14:00
d8b73d4-------111

Верховна Рада на поточному тижні працюватиме у пленарному режимі, як це передбачено календарним планом, і може зібратися на позачергові засідання. Про це повідомив Голова Парламенту Дмитро Разумков під час засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій і груп, пише agronews.ua.

Відповідно до календарного плану, 13 – 16 квітня Верховна Рада працює в режимі пленарних засідань.

Дмитро Разумков зазначив, що на цьому тижні Рада плануємо працювати у звичайному режимі Народні депутати продовжать розгляд у другому читанні Проекту Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин (№2194).

За словами Голови Верховної Ради, вже є ініціативи депутатської групи «За майбутнє» та фракції «Слуга народу» щодо проведення позачергових засідань.

«Знаю, що до Апарату надійшло два екземпляри підписних листів. Думаю, що навіть завтра відбудеться два позачергових засідання. Найближчим часом з’являться відповідні розпорядження Голови Верховної Ради про скликання позачергових засідань», – додав Дмитро Разумков.

У той же час він закликав народних депутатів суворо дотримуватися карантинних обмежень, зокрема носити захисні маски. Він також попросив Комітет з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування надати роз’яснення щодо того, як відповідно до нормативно-правових актів може бути організована пленарна робота Парламенту в умовах посилених карантинних заходів.

Читайте також: На Комітетах ВР підтримано чотири важливих для фермерів законопроекта.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: