НОВИНИ

США та Канада вилучили російський алкоголь з обігу

28.02.2022 16:07
630_360_1536239223-6857

Горілка, один з найвідоміших російських експортних товарів, бойкотується в алкогольних магазинах і барах у США та Канаді на знак протесту проти вторгнення Росії в Україну. Про це повідомляє tsn.ua, пише agronews.ua.

У Нью-Гемпширі губернатор Кріс Сунуну, республіканець, оголосив у суботу про вилучення «російських брендів міцних напоїв з наших магазинів алкогольних напоїв і вина».

У штаті Огайо, де держава укладає контракти з приватними підприємствами на продаж алкогольних напоїв, губернатор Майк ДеВайн оголосив про припинення державних закупівель і продажу горілки «Русский стандарт».

Луїза Лукас, провідний демократ в Сенаті штату Вірджинія, також закликає «вилучити всю російську горілку та будь-які інші російські продукти» з майже 400 державних магазинів Управління контролю за алкогольними напоями Вірджинії.

Сенатор Том Коттон, республіканець від Арканзасу, написав у Twitter: «Викиньте всю російську горілку і разом з боєприпасами та ракетами відправте порожні пляшки в Україну для приготування коктейлів Молотова».

Рада з контролю за алкогольними напоями Онтаріо оголосила, що видалить «усі продукти, вироблені в Росії» зі своїх понад 600 магазинів. Такі ж обмеження є у провінціях Манітоба і Ньюфаундленд.

Читайте також: Українська компанія створила новий бренд насіння з високим генетичним потенціалом.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: