ГОЛОВНЕ

Співробітників Укрзалізниці звинуватили в причетності до крадіжок зерна

30.01.2019 11:18

Крадіжками вантажів на залізниці займаються організовані злочинні групи, до складу яких входять зокрема співробітники Укрзалізниці. Про це повідомляє Landlord.ua.

Заступник директора з логістики компанії Delta Wilmar Валерій Ткачов заявив, що запровадження відеоспостереження за допомогою дронів на Укрзалізниці не вирішить питання крадіжок, доки в них беруть участь співробітники підприємства.

Менеджер Delta Wilmar заявив, що крадіжками вантажів на залізниці займаються організовані злочинні групи, до складу яких входять зокрема співробітники Укрзалізниці. При цьому ВОХР УЗ є основним підрозділом Укрзалізниці, який «кришує» цей процес.

Валерій Ткачов розповів, як насправді відбуваються крадіжки зерна і що причиною безкарного злодійства є недосконала система пломбування зерновозів – установка ЗПУ (запірно-пломбувального пристрою) на штурвал розвантажувального люка:

«Діюча схема пломбування… не виключає доступ до зерна в опломбованому зерновозі. Злодії розтискають самі кришки люків, а ЗПУ при цьому не порушується. Укрзалізниця не несе відповідальності за крадіжки при цілому ЗПУ», – зазначив Валерій Ткачов.

Найдієвішим способом зменшення крадіжок зерна на залізниці Валерій Ткачов вважає зміну схеми пломбування зерновозів – встановлення ЗПУ безпосередньо на кришки люків.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: