НОВИНИ

Spike Trade: нові напрямки діяльності на зерновому ринку в Україні

13.06.2020 14:08
10854247_1532758203654013_6758062562423815000_o

Цінностями в роботі компанії Spike Trade завжди були відкритість, прозорість та професіоналізм. На сьогодні керівництво компанії прийняло принципове рішення про повне погашення боргу. Вони докладають максимальних зусиль для знаходження загального та індивідуального рішення для порозуміння з кожним кредитором. Про це повідомила прес-служба компанії, пише agronews.ua.

Компанія Spike Trade гарно відчуває потреби ринку і вміє генерувати торгові рішення для клієнтів. Ефективність операційної діяльності на прикладі минулих сезонів дозволяє нам опрацьовувати командою з 10 чоловік обіг більше 1,5 млн тонн зернових на рік.

Враховуючи тенденцію ринку на звуження маржинальності як в трейдингу, так і у сільгоспвиробництві, сьогодні, як ніколи, стають питання ефективності.

“Саме тому ми прийняли рішення про відкриття нового напрямку діяльності, пов’язаного з наданням маркетингових послуг в Україні”, – йдеться у повідомлені.

Аналогічні продукти вже давно працюють на розвинених ринках з високою конкуренцією таких як США, Канада, Австралія і т. д. і щодня доводять свою ефективність.

Новими продуктами в напрямку SPIKE MARKETING будуть:

SPIKE BROKERAGE – це платформа ринкової ліквідності, завдяки якій покупці і продавці зернового та олійного ринку, а також ринку продуктів переробки будуть отримувати змогу укладати угоди на поставку товару шляхом брокерського сервісу торгових спеціалістів команди Spike;

SPIKE OPERATIONS – це сервіс, завдяки якому наші клієнти отримають змогу оптимізувати власні операційні витрати та підвищити власну операційну ефективність завдяки використанню компетенції високоефективної команди Spike, яка допоможе в супроводі угод на поставку товару на умовах EXW/FCA/CPT/DAP/FOB та пошуку оптимальних логістичних рішень;

SPIKE SOLUTIONS – це сервіс, який включає в себе не тільки пошук і реалізацію індивідуальних торгових рішень для потреб кожного клієнта від виробника, переробника та експортера, але й оцінку, відслідковування та управління торговими ризиками в даних рішеннях.

“Перш ніж відкривати новий напрямок, ми обговорили це питання з кредиторами, для нас дуже важливо, що більшість з них підтримали нашу ініціативу. На цей момент ми вже також провели переговори з міжнародними трейдерами та локальними гравцями і уклали перші угоди з надання нових послуг нашою компанією. Ми відкриті до співпраці і будемо раді бачити інших учасників зернового ринку серед своїх клієнтів. “, – коментують в компанії.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: