НОВИНИ

Сорт яблук Ренет Симиренка може обзавестися особистим брендом

30.01.2019 15:56

Яблуко сорту Ренет Симиренка за певних умов може мати величезний експортний потенціал. Про це повідомив економіст інвестиційного центру ФАО Андрій Ярмак.

«Якщо ідея не здається на перший погляд абсурдною, то вона безнадійна», – здається так говорив Енштейн. Так ось, рік тому, під час торгової місії в Малайзію, я помітив шалений попит на зелене яблуко. Але Гренні Сміт їм не подобався … І тут відразу подумалося про наш Ренет Симиренка, і я запропонував, напівжартома, створити бренд SiMi », – написав експертв Facebook.

Проте згодом ця ідея перестала здаватися такою вже жартом. Більш того, знайшлися і ті, хто повірив в перспективність цієї ідеї і почав замислюватися над втіленням її в дійсність.

Тому експерт глибше вивчив цю тим і навіть запропонував просунути новий бренд за допомогою медіаресуров, що належать ФАО.

«Якщо ми спробуємо, то я майже гарантую, що відео про наш сорт з’явиться на головній сторінці ФАО і в соцмережах, а це не менше мільйона переглядів по всьому світу!», – зазначає Андрій Ярмак.

Тому експерт закликав всіх садівників України приєднатися до цієї ініціативи.

«У нас є візуальний вигляд і слоган« SiMi: See Me, Try Me, Love Me! ». Більш того, ідеї з просування. У нас є крута креативна команда, яка це підтримає вже зараз! Всі, кому цікаво, пишіть мені на Facebook », – резюмує експерт.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: