НОВИНИ

Скільки коштуватиме рослинне м’ясо в українських супермаркетах

02.12.2019 11:54
4726ff8d3a37cf6_1000x600

Продукція виробника рослинного м’яса Beyond Meat з’явиться в магазинах України в грудні 2019 р. Про це заявив засновник і генеральний директор компанії Beyond Meat in Ukraine Станіслав Луцкович, пише agroportal.ua.

«З грудня продукція Beyond Meat буде доступна в ресторанах та супермаркетах України. Її можна буде спробувати приготувати вдома», — сказав він.

Станіслав Луцкович додав, що в компанії вже підписані контракти з більш 40 ресторанами в Києві, але основна маса додасть в меню з перших чисел грудня.

Вартість бургерній котлети на ринку України складе близько 116 грн (113 гр), тобто близько 1 тис. грн/кг. Проте в майбутньому компанія розраховує, що вартість буде зменшуватися за рахунок вдосконалення технологій, а також поліпшення логістики, оскільки компанія має намір побудувати завод в Нідерландах.

Директор компанії Beyond Meat in Ukraine вважає, що рослинне м’ясо — це «їжа майбутнього».

«Розведення худоби стане застарілою та варварською традицією, яка піде в минуле вже протягом цього століття. Тренд на вегетаріанство розвивається стрімко і зростання попиту на такі продукти відбувається більш ніж на 100%», — сказав він.

Крім того, в Україні актуальне питання здорового способу життя, а також підростає «покоління Z», яке опікується глобальними екологічними трендами.

Також Луцкович зазначив, що основою продукції Beyond Meat є гороховий білок, там немає ГМО та сої.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: