НОВИНИ

Сівалки точного висіву Tempo від компанії Väderstad економить ваші кошти

20.02.2022 14:13
VV17657

Сівалки точного висіву Tempo від компанії Väderstad — це прості сучасні машини високого технологічного рівня. Для діагностики роботи систем сівалки та проведення її налаштування й калібрування висівних апаратів більше не потрібно зупиняти машину на довго та витрачати дорогоцінний час, пише agronews.ua.

Безпровідна сучасна система контролю Väderstad E-Control на iPad зв’язується з машиною, забезпечує повний доступ до функцій і даних в режимі реального часу.

Однією з незаперечних переваг сівалки є простота налаштування норми висіву, можливість роботи за картами завдання та чіткого відстежування якості висіву за допомогою комп’ютера.

Посекційне відключення висівних апаратів сьогодні є обов’язковим навіть для сівалок із невеликою шириною захвату. Особливо відчутним ефект є за роботи на невеликих полях і до того ж — неправильної форми. Система повністю виключає перевитрату насіння на цих ділянках — якщо це 45 тис. насінин/га, то це таки 45, а не 42 чи 48!

Väderstad Tempo

Тому купувати насіння із запасом не варто. Крім того, правильне розміщення насіння без пропусків та двійників дає змогу максимально розкрити генетичний потенціал кожної окремої рослини.

Сієте менше — отримуєте більше. Інвестує у якісну техніку!



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: