НОВИНИ

Сівалки серії Tempo підвищують точність висівання ріпаку та цукрових буряків

12.03.2020 13:02
tempo-small-seeds-kit

Комплект для висівання дрібнонасіннєвих культур, призначений для застосування на на високошвидкісних сівалках Väderstad сімейства Tempo, дає змогу підвищити точність під час сівби таких культур, як озимий ріпак і цукрові буряки.

Цей новий комплект для висіву, застосований на сівалках Väderstad сімейства Tempo, значно поліпшує результати сівби культур із дрібним насінням. Завдяки цьому підвищується продуктивність і розширюються можливості використання високошвидкісних сівалок у фермерських господарствах.

Кукурудза, цукрові буряки, соя, соняшник, озимий ріпак, бавовник, сорго й багато інших рослин — сівалки Tempo компанії Väderstad здатні висівати широкий спектр рослин із бездоганним результатом.
Комплект для висіву дрібнонасіннєвих культур придатний для установлення на сівалки Tempo всіх моделей — від 4-рядної сівалки Tempo R4 до 24-рядної Tempo L24.

Сівба дрібнонасіннєвих культур, які висівають на невелику глибину, потребує застосування сівалки з дуже обережним поводженням із насінням. Основними компонентами комплекту для висівання дрібнонасіннєвих культур є амортизовані опорні колеса з можливістю регулювання кута розташування загортальних коліс.

Призначення підпружиненого прикочувального колеса — забезпечення оптимального контакту між насінням і ґрунтом, коли насіння подається з ви-сівної трубки. Облаштування прикочувальних коліс амортизатором дає змогу регулювати дію механізму так, щоб забезпечити дбайливе поводження з насінням. Завдяки цьому можна досягти оптимальних умов роботи з дрібнонасіннєвими культурами, які висівають на невелику глибину, наприклад з озимим ріпаком і цукровими буряками.

Забезпечити ретельне закривання посівного ложа за невеликої глибини висіву можна шляхом регулювання кута положення загортальних коліс: його можна легко змінити за допомогою важеля на кожній висівній секції.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: