НОВИНИ

Сівалка Väderstad Rapid святкує 30 років свого існування

12.11.2021 18:02
rapid30_l

Дві сівалки Rapid в полі: Väderstad AB, одна з провідних світових компаній у галузі виготовлення техніки для обробітку ґрунту та сівби, відзначає 30-річчя зернової сівалки Rapid. З моменту випуску сівалки Rapid було продано майже 28 000 машин фермерам по всьому світу, які шукають надійну техніку для роботи на різних агрофонах, пише  agronews.ua.

З випуском Rapid в 1991 році відбулась революція в технологіях сівби, завдяки своїм унікальним сошникам та системи контролю глибини висіву. І сьогодні, через 30 років, після незліченних оновлень та розробок концепція сівалки Rapid продовжує мати великий попит.

“Коли ми розробляли Rapid, нашою метою було розробити машину, яка може виконувати кілька операцій одночасно і працювати за будь-яких умов. Ми називаємо її універсальною сівалкою”, — каже Бо Старк, регіональний менеджер з продажу Väderstad Nordic та представник другого покоління сім’ї власників Väderstad.

Однією з головних причин величезного успіху сівалки Rapid стала її здатність виконувати за один прохід підготовку посівного ложа, вирівнювання, сівбу і повторне ущільнення, водночас забезпечуючи надійний результат висіву за високої робочої швидкості.

За насіннєвими сошниками розташовані великі прикочувальні колеса, які стали відмінною особливістю Rapid. Вони забезпечують оптимальний контакт насіння з грунтом навіть на більш важких ґрунтах.

Опорні колеса закріплені на осі зі зміщенням 190 мм. Таке шахове розміщення OffSet має ряд переваг, таких як: зниження вібрацій, що сприяє підвищенню точності сівби, а також зниження тягових вимог на 25 відсотків.

“Пам’ятаю, як одного разу спілкувався з фермером, якому дуже сподобалося працювати з Rapid. Він завжди казав, що «Rapid дійсно як джип серед сівалок, оскільки виконує свою роботу за будь-яких умов”, – каже Бо Старк.

Читайте більше про сівалку Rapid за наступним посиланням.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: