НОВИНИ

Сівалка точного висіву KOSMA M і рекордний для господарства врожай кукурудзи

24.01.2023 16:45
4

Ми отримали найбільший в історії нашого господарства врожай кукурудзи – розповідає Ігор Пельц, керівник СТОВ “СІЛЬЦІВСЬКЕ” – Як це вдалося? Сівалка. Яка? KOSMA M. Як її обрали? Нам була потрібна точна, легка та зручна сівалка, а Тайтен Машинері Україна запропонували саме таку.

Такий відгук отримали від керівника СТОВ “СІЛЬЦІВСЬКЕ”, Ігоря Пельца. Господарство працює в Тернопільській області та займається рослинництвом і тваринництвом, розводячи велику рогату худобу молочних порід, овець, кіз та свиней. Тому кукурудза – одна з основних культур для господарства. Від її врожайності залежать кінцевий результати підприємства.

“Клієнту потрібна була легка і точна сівалка, яка зможе працювати з фермерським трактором – розповідають у Тайтен Машинері Україна – під ці задачі найкраще підійшла навісна пневматична сівалка точного висіву KOSMA M від KUHN. Ми дуже раді, що завдяки цьому агрегату перевершили сподівання Клієнта, який отримав чудовий результат від використання сівалки”.

Господарство ПСП “Кам’янка” на Житомирщині впродовж 8 років використовує сівалки KUHN. У 2022 році продовжили традицію – на зміну більш старому агрегату обрали сівалку KOSMA M цього ж бренду, отримавши відмінні результати від використання, якими залюбки поділились із нами.


“Це хороша сівалка, а для середнього фермера – незамінна – розповідає Василь Наумець, Керівник ПСП “Кам’янка”. – Враховуючи її оптимальну ціну, конкурентів цьому агрегату на ринку не бачу. Легка, витривала, проста в регулюванні. Не менш важливим є те, що вона і сіє, і вносить міндобрива. Сходи після сівалки завжди дружні, ніяких пропусків. Ми нею дуже задоволені. Хто хоче купити, хай купує і не переживає – по ціні та якості найкраща, роботу робить відмінно”.

KOSMA M оснащується системою розподілу MAXIMA 3, яку тисячі аграріїв вже високо оцінили за надзвичайну точність та здатність працювати з багатьма різними типами насіння. Цікавий факт, що з 8-рядних сівалок, що є на ринку, KOSMA M потребує приблизно на третину менше потужності трактора. Це означає економію пального та менше ущільнення ґрунту. Дуже надійна і легка в налаштуванні, забезпечує додаткове навантаження 12,5 або 25 кг.

Цікавий факт: в Kosma M працює унікальна система розподілу, яка є “найточнішим” рішенням у своїй категорії, що підтверджено результатами випробувань TOP AGRAR 2017

Досі вагаєтесь щодо вибору? Тоді до Вашої уваги перелік ключових переваг сівалки KOSMA M:

  1. так само, як MAXIMA 3, здатна виконувати висів насіння будь-якого типу – просто змінюється диск
  2. підходить для технології мінімального обробітку ґрунту
  3. рівномірно закладає насіння та якісно працює в умовах високої вологості
  4. виробник пропонує на вибір механічний або електричний привод системи розподілу: механічна приводна система унікальна завдяки своїй трансмісії, ідеально пристосованої до міжряддя 45–50 см при висіві буряку; електрична приводна система 48 В гарантує плавне та безперервне обертання для забезпечення високої точності висіву 
  5. версія з електроприводом дає такі переваги як регулювання густоти висіву з кабіни трактора, коригування норми внесення та відімкнення рядів за GPS або вручну
  6. фронтальне обладнання очищує лінію висіву (грудковідбивачі та пристрої видалення сміття)
  7. покращений контакт ґрунт\насіння завдяки проміжному прикочувальному колесу
  8. закривання борозни та поліпшення ущільнення ґрунту навколо насіння за допомогою коліс V-подібного профілю.

Саме зараз пневматичні сівалки KOSMA M доступні у офіційного дилера KUHN, компанії Тайтен Машинері Україна в причіпній та навісній модифікаціях. Широкий вибір опцій та якісний сервіс від дилера гарантує безперебійну роботу техніки у розпал сезону.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: