НОВИНИ

Що таке технологія блокчейн і чому вона неминуча для майбутнього харчової промисловості

28.05.2021 21:00
1_a0NqRKLgRkfSvY-dkUNehg

У Туреччині ось-ось почнеться активний сезон  вишні, абрикосу та інжиру. Одна  з найуспішніших компаній впевнена у своєму сезоні завдяки своїй прихильності використовувати блокчейн для своїх клієнтів. Вони заявляють, що це головний внесок у формування довіри до споживачів, які імпортують їхню продукцію. Про це повдомляє freshplaza, пише agronews.ua.

За словами Алі Різи Челіка, генерального директора Anka Frucht, компанія повністю готується до нового сезону фруктів.

«В Anka Frucht ми роками вирощують та експортують вишню, абрикоси, інжир, гранат та виноград. Ми вже готові до наступного сезону завдяки нашій інноваційній та досвідченій команді. Щоб зробити бізнес більш ефективним та практичним у Європі, компанія також відкрила дві абсолютно нові компанії в Польщі та Німеччині. Цього року ми віримо, що це буде справді плідний сезон для інжиру. Здається, попит буде захамарний на ринку, і ми повністю готові до нового сезону, маючи 1000 тонн запасу. Ми також з гордістю заявляємо, що ми одна з найуспішніших компаній у Турцї».

Турецький експортер створив систему відстеження за допомогою блокчейну та QR-коду, що забезпечує повну прозорість для кінцевих споживачів на ринку, говорить Челік.

«Наша компанія націлена на те, щоб забезпечити надійну та абсолютну залежність як для наших партнерів, так і для кінцевих споживачів. Тому технологія блокчейн – найкраще рішення».

«Застосування технології блокчейн – це неминуче майбутнє для харчової промисловості. Через характер харчової промисловості вона потребує постійної, надійної та стійкої інформації. Ми можемо посилити управління ланцюгами поставок, запобігти харчовим шахрайствам, захищаючи бренд, створити довіру та лояльність клієнтів та забезпечити стійкість за допомогою блокчейну. Через ці причини ми переносимо наші сервери в блокчейн. Ми також дуже пишаємося тим, що ми є єдиною компанією в Туреччині, яка впроваджує цю систему» , – говорить Кумхур Янтірі, член правління Anka Frucht.

Нагадаємо, що український картопляний крохмаль отримав нагороду у Білорусі.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: