НОВИНИ

Ще одна відома агрокомпанія покидає рф

30.04.2022 15:15
upkas

Велика американська компанія з виробництва сільськогосподарських хімікатів та насіння Corteva вирішила піти з рф: ініціює план припинення виробництва та підприємницької діяльності. Про це йдеться у заяві компанії від 28 квітня, пише agronews.ua.

Corteva зазначила, що, вже призупинивши нові продажі, ініціює план припинення виробництва та підприємницької діяльності.

“Нашими пріоритетами залишаються безпека наших співробітників і глобальна продовольча безпека. З початку цієї трагічної війни ми вжили всіх можливих заходів для підтримки та захисту наших українських колег та їхніх сімей, наших клієнтів та громад, у яких ми працюємо, у тому числі шляхом прямої та непрямої допомоги для вирішення негайних гуманітарних потреб”, – заявили в компанії.

“Ми також вжили заходів, щоб допомогти забезпечити нормальний вегетаційний період 2022 року в Україні, наскільки це можливо”, – додали в Corteva.

“Враховуючи вплив війни на глобальну продовольчу безпеку, компанія передасть насіння Україні, Африці та регіону Близького Сходу на вегетаційний сезон 2023 року, щоб зменшити вплив на світове виробництво їжі.

Corteva приєднується до багатьох людей по всьому світу у відстоюванні миру”, – йдеться у повідомленні.

У росії у компанії понад 200 співробітників.

Читайте також: Сільське господарство в умовах війни: як залучити фінансування



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: