ВАЖЛИВО

Шахраї продають фермерам неіснуючі міндобрива

13.10.2020 14:32
https://agronews.ua/

ТОВ «ПРОМО РАЙТ», яке за юридичною адресою знаходиться у Києві, подзвонило до фермера з Полтавщини і запропонувало міндобрива з умовою 100% оплати на перед. Проте чоловік домовився про 50% передоплати і сторони уклали відповідний договір. Фермер перерахував майже 100 тис грн, що становило половину суми за товар. Але ТОВ «ПРОМО РАЙТ» виявилося шахраями  – ані міндобрив, ані коштів аферисти не повернули аграрію. Про це повідомляє agronews.ua.

Аграрій розповів, що відповідно до п. 3.1. договору товар повинен був надійти партіями протягом 3 робочих днів, з моменту отримання передоплати.

«Я телефоную і кажу, що сьогодні уже останній день доставки. Слухавку взяв інший менеджер, який представився начальником комерційного відділу і зазначив, що не буде доставляти добрива, адже я не заплатив 100% суми наперед. Я наголосив, що згідно з договором 50% наперед, а інших 50% коли привезуть товар. На почуте менеджер відповів мені ненормативною лексикою», – підкреслив фермер.

Після цієї розмови з менеджером ТОВ «ПРОМО РАЙТ», аграрій дзвонив до них ще. Аферисти спершу обіцяли повернути кошти – 93,524 грн, а потім взагалі не брали слухавки.

«Це спеціально влаштоване кидалово для фермерів. Я володію інформацією, що ці аферисти наразі кинули 20 фірм. І щоб інші не стали жертвами шахрайських схем ТОВ «ПРОМО РАЙТ», я вирішив оприлюднити мою ситуацію на загал», – підсумував він.

У договорі зазначено місцезнаходження та реквізити постачальника з печаткою керівника ТОВ «ПРОМО РАЙТ» Горшкова М.М.

постачальник

Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: