НОВИНИ

Сезон відкрито: скільки коштує українська редиска

19.03.2019 12:57


Ціни на першу вітчизняну редиску приємно здивували українських споживачів, на початку сезону пучок редиски українці купували на 15% дешевше, ніж рік тому. За останні вихідні ціни на продукцію просіли ще на 10% до 13-14 грн/кг (0,42-0,46 EUR/кг), повідомляє Інфо-Шувар.

Перші партії продукції з теплиць Закарпаття з’явились на найбільшому в Західній Україні гуртовому ринку ОРСП «Шувар» у Львові ще на минулому тижні.

«Щороку українські виробники відкривають сезон раніше. Цього від них вимагає ринок. Український споживач хоче бачити в себе на столі свіжі овочі протягом всього року, а поява редиски, взагалі, асоціюється із початком весни. Тому, в нашому терміналі вже кілька тижнів продається редиска виробництва Італії та Іспанії. Найближчими днями, українські виробники почнуть активно заміщувати імпорт, за рахунок збільшення обсягів та сезонного зниження ціни», – розповідає Іван Федишин, керівник напрямку «Овочі та фрукти» ОРСП «Шувар».



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: