НОВИНИ

Сервісне обслуговування відбувається у штатному режимі під час карантину – АМАКО

03.05.2020 16:05
amaco_200916_248

Група компаній АМАКО повідомила про відсутність проблем із забезпеченням сервісного обслуговування та постачанням запчастин під час карантину. Про це під час спільної прес-конференції АМАКО та ОТП Лізинг, повідомив генеральний директор компанії АМАКО Дмитро Бородій, пише agronews.ua.

Генеральний директор АМАКО відповідаючи на запитання щодо специфіки роботи в умовах карантину зазначив, що компанія працює в галузі обслуговування сільськогосподарських підприємств. Маючи 16 регіональних центрів АМАКО забезпечує сервіс та безперебійне постачання запчастин у всі регіони країни. Тобто, вплив компанії у межах України є глобальним.

Співробітники компанії забезпечені необхідними засобами захисту, а також дозвільними супроводжувальними документами, що дозволяє працювати у штатному режимі дотримуючись необхідних превентивних заходів.

“Усі питання ми вирішуємо швидко. Компанія забезпечена необхідними засобами індивідуального захисту. Звісно, у перші декілька тижнів було важко їх придбати, але ми справилися. Співробітники сервісу та складу працювали і працюють у звичайному штатному режимі. Зокрема, склад працює навіть вночі на прийом вантажів на склад, а протягом доби – на відвантаження. Для проведення важливих переговорів та зустрічей ми також знаходимо можливості, дотримуючись превентивних заходів безпеки.” – генеральний директор компанії АМАКО Дмитро Бородій.

Більше того, Дмитро Бородій зазначив, що до початку карантину компанія АМАКО мала  сформований склад, один з найбільших в Україні, на суму близько $17 млн.,  де є всі необхідні запчастини до техніки брендів Massey Ferguson, CNH, Geringhoff, Kinze, загалом більш ніж до 20 брендів техніки, а також запчастини від інших виробників, які можуть гідно замінити оригінальні.

Щодо проблем із логістикою, то гендиректор відмітив, що складність та затримки поставок були протягом перших днів карантину внаслідок великих черг на кордоні. На сьогодні ситуація є більш-менш врегульованою і затримки становлять не більше 1-2 днів.

“Відвантаження зі Європи є більш-менш регулярним. Кожен тиждень ми отримуємо оновлення до складу.” – генеральний директор компанії АМАКО Дмитро Бородій.

Нагадаємо, компанія АМАКО пропонує привабливі фінансові умови на придбання техніки: гранти на придбання сільгосптехніки та комерційних автомобілів IVECO, «Доступні кредити 5-7-9%» та з 0% ставкою фінансування строком до 2 років на зрошувальні системи WESTERN. Детальніше про умови програм читайте за посиланням.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: