НОВИНИ

Селищний голова на Хмельниччині вимагав хабар за виділення землі

03.03.2020 15:02
531f0312539a8c9ab1d56e79e99833d8

Шепетівська місцева прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно селищного голови, якого підозрюють у отриманні 600 дол США неправомірної вигоди. Пише пресслужба Офісу генерального прокурора України.

За версією слідства, голова селищної ради однієї з об’єднаних територіальних громад Хмельниччини, використовуючи своє службове становище, вимагала у мешканця області неправомірну вигоду.

За цю суму посадова особа обіцяла сприяти у прийнятті сесією селищної ради рішення про надання в оренду двох земельних ділянок. Під час одержання обумовленої суми неправомірної вигоди зазначену особу викрито.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за за ч.3 ст.368 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди, поєднане з її вимаганням) проводила Нацполіція.

Нагадуємо, що, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: