НОВИНИ

Селекціонери вивели новий унікальний сорт груш

25.10.2021 07:31
Foto-BOX-Caracciolo-1280x720

Що стосується груш, сортові інновації проходять через CREA. Останній представлений сорт називається CREA 194. Це новітній та унікальний сорт. Про це повідомляє freshplaza, пише agronews.ua.

“Він походить від груш Кармен і може похвалитися постійною високою продуктивністю, настільки, що час від часу  потребує проріджування”, – повідомляє дослідник Джузеппіна Караччоло з CREA (Centro di ricerca Olivicoltura, Frutticoltura e Agrumicoltura) у Форлі.

“Плоди середньо-великі, з жовто-зеленим кольором і червоним забарвленням на 30-40% від поверхні. Середньо-тонка м’якоть, соковита, солодка та ароматна. Стійкість до обробки та термін зберігання вищі, ніж у Кармен. Geoplant Vivai отримав ексклюзивну ліцензію на розмноження та комерціалізацію цього нового сорту».

«Кармен, безумовно, найуспішніший сорт, оскільки він достигає приблизно на 20 днів раніше, ніж інші високоякісні груші».

“Ще один важливий сорт – це Фальстаф (Falstaff), який легко впізнати завдяки своїй довгастій формі, що нагадує форму Абате Фетеля (Abate Fetél), і червоним кольором на понад 50% від поверхні. Сади займають 100 гектарів в Емілії Романьї.

Нагадаємо, що Українці масово скаржаться на якість газу.



Перегляди: 10
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: