ВАЖЛИВО

Селекціонери вивели 2 нові найсолодші сорти томатів

30.11.2021 08:29
savorino

Шукаєте нові сорти томатів для вирощування? На виставці TomaTech представлені Savorino & Flavortom, нові коктейльні помідори середнього розміру. Вони є частиною колекції Harmony із шести фірмових видів помідорів, відібраних за якістю. Про це повідомляє hortidaily.com, пише agronews.ua.

За даними TomaTech, ці фірмові помідори вирішують проблему, з якою споживачі та роздрібні торговці стикаються протягом десятиліть, і яку селекціонери та виробники не змогли вирішити.

«Нинішні коктейльні кластерні помідори постійно розчаровують споживачів своїм слабким водянистим смаком, низьким рівнем солодості, відсутністю аромату, поганою, м’якою, борошнистою текстурою та жорсткою шкіркою. Навіть провідні сорти на ринку не забезпечують стабільний смак, колір, аромат та текстуру, яку шукають споживачі», – пояснює Офер Бен Цві, генеральний директор TomaTech.

Селекціонери використали великий досвід селекції спеціальних томатів черрі для розробки двох нових сортів, які забезпечують стабільно ароматні, однорідні, тверді та соковиті помідори з хорошим ароматом, і високою продуктивністю, які перевершують очікування клієнтів і споживачів.

Саворино

Savorino — це привабливий, рівномірно круглий яскраво-червоний «коктейль» вагою 70 г на густій ​​зеленій свіжій гілочці з 9 твердими і соковитими плодами із вмістом Брикса 7%.

З його тонкою текстурованою шкіркою, твердою та м’ясистою текстурою з достатньою кількістю соку споживачі описують Саворино як «Цікавого та необхідного друга на кухні. Він завжди дивує своїм неповторним і неперевершеним смаком, який стане приємним сюрпризом у вашому салаті чи супі».

FlavorTom — це трохи більший «коктейль» 80-100 г, також рівномірно насичено-червоний і круглий на густій ​​зеленій гілочці з 6 твердими і соковитими плодами з 6-7% Бриксу.

«Ці нові сорти є ідеальною композицією високого смаку, насиченого кольору, яскравого аромату та високої врожайності на які так чекали споживачі, роздрібні продавці та виробники», — говорить д-р Фаві Відавський, керівник відділу досліджень і розробок і президент TomaTech.

Читайте також: В Україні відбудеться національний круглий стіл щодо протидії рейдерству.



Перегляди: 48
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: