НОВИНИ

СБУ викрила посадовців причетних до розкрадання лісів на Буковині

26.06.2020 10:12
https://agronews.ua/

Оперативники спецслужби встановили причетність до оборудок посадовців одного з державних лісогосподарських підприємств, які під виглядом санітарно-оздоровчих заходів організували незаконну вирубку здорових дерев. Про це повідомляє пресслужба УСБУ в Чернівецькій області, пише agronews.ua.

До протиправної діяльності зловмисники залучили фахівців підприємства лісозахисту, спільно з якими фальсифікували документи лісовпорядкування.

“У ході санкціонованих обшуків у службових приміщеннях держлісництва та за місцями проживання фігурантів справи правоохоронці вилучили речові та документальні докази протиправної діяльності”, – розповідає речниця управління СБУ в Чернівецькій області Леся Федоренко.

У межах кримінального провадження за ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії щодо встановлення всіх причетних до протиправних оборудок осіб.

Викриття злочинної діяльності проводилося спільно зі слідчими територіального управління ДБР у м. Хмельницькому під процесуальним керівництвом Прокуратури Чернівецької Області.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: