НОВИНИ

СБУ спіймало на хабарі чиновницю Держгеокадастру

10.01.2019 15:54

У Вінницькій області співробітниками Служби безпеки України на хабарі викрито керівника одного з районних підрозділів ГУ Держгеокадастру. Про це повідомила прес-слуджба СБУ.

“За сприяння голови однієї з сільських рад регіону зловмисниця погодила мешканцю Вінниччини необхідні документи для виділення земельних ділянок сільськогосподарського призначення площею шість гектарів в обхід встановленої законом процедури. Вартість своїх “послуг” зловмисниця оцінила в шістдесят тисяч гривень”, – йдеться у повідомленні.

Посадовицю затримали у Вінниці під час отримання хабара у 30 тисяч грн. За даними спецслужби, це була друга частина “винагороди”.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Одержання хабара) вирішується питання щодо оголошення затриманій про підозру в скоєнні злочину та обрання їй запобіжного заходу.

Наразі правоохоронці розслідують обставини протиправної діяльності та перевіряють інформацію про причетність до інциденту сільського голови.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: