НОВИНИ

Саудівська компанія зацікавилась зерновим терміналом у Чорноморському регіоні

24.10.2019 15:16
12222f0c87ea9af_1000x600

Саудівська сільськогосподарська та тваринницька інвестиційна компанія SALIC (Saudi Agricultural and Livestock Investment Co) проводить комплексну оцінку декількох проектів в Чорноморському регіоні і розглядає можливість придбання зернового терміналу. Про це повідомив керуючий директор компанії Халед Аль-Абуді, пише Reuters.

«Це частина нашого мандата – надавати значення логістики. Тому ми розглядаємо присутність SALIC на тому боці в формі поглинання або покупки зернового терміналу на Чорному морі», – розповів Халед Аль-Абуді.

За його словами, що про конкретні місця або проекти говорити поки рано.

Халед Аль-Абуді додав, що SALIC планує поставляти російську пшеницю через державний Саудівську зернову організацію (SAGO), якщо потенційні інвестиції в російських виробників пшениці або сільгоспугіддя будуть успішні.

Зазначимо, SALIC (Саудівська інвестиційна компанія по сільському господарству і тваринництву) була створена в 2011 році для забезпечення поставок продовольства для королівств пустель, найбільшого в світі експортера нафти, за рахунок масового виробництва і закордонних інвестицій.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: