ВАЖЛИВО

Ринок землі в Україні: будь готовий грати за своїми правилами

27.02.2020 10:02
вввв

2020 рік обіцяє стати переломним в українських земельних відносинах. Саме для того, аби обговорити можливі моделі “ринку землі”, дізнатись про останні настрої законотворців, почути думку громадських діячів та професійних правників, поспілкуватись з людьми, які в силу своїх професійних обов’язків беруть участь у розробці нормативно-правової бази майбутніх земельних відносин,  FEMIDA.UA проводить найактуальніший за темою на сьогодні захід Ukrainian Legal Lend Forum.

Як не крути, а ми такі стоїмо на порозі відкриття ринку землі. Про  це давно говорили, дехто навіть з нетерпінням цього очікував, але коли законотворці та президент України відкрито про це заявили, у багатьох почалася паніка: “Хто? Що? Де? Як? Коли? Які правила? Що можна, а що ні?”…

Щоб припинити спекулятивні маніпуляції, панічні настрої та задля просвітницької місії щодо особливостей земельного права, залучили до виступів компетентних в цій галузі юристів.

Зокрема, спікерами форуму виступлять: Ян Білоголовий адвокат, член Комітету з аграрного та земельного права Національної асоціації адвокатів України, Вікторія Кіпріянова юрист з земельних питань та нерухомості, суповодження аграрного бізнесу, радник з юридичних питань Всеукраїнcької аграрної ради, Володимир Носик д.ю.н., професор, член-кореспондент Національної Академії Правових Наук України, Діана Коломійцева адвокат, к.ю.н., керуючий партнер АО Bossom Group та інші провідні фахівці в галузі земельного права, Інна Бернацька нотаріус та багато інших фахівців в сфері земельного права…

28 лютого 2020 року  за ініціативи журналу та інтернет-проекту FEMIDA.UA відбудеться Ukrainian Legal Lend Forum. Місце проведення: м. Київ, Бориспільське шосе, 18 (ONOVO Dendra Hotel).

Реєстрація за посиланням: ✅ Ukrainian Legal Lend Forum


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: