НОВИНИ

Росія забиратиме земельні ділянки у кримчан

31.03.2020 12:32
https://agronews.ua/

Росія легалізувала рейдерські захоплення в Криму. Відповідний указ оприлюднили на офіційному порталі держави-окупанта. Тепер люди без російського громадянства не можуть купувати, чи мати земельні ділянки в Криму. Про це пише agronews.ua.

“Внести до переліку прикордонних територій, на яких іноземні громадяни, особи без громадянства та іноземні особи не можуть мати на праві власності земельнимі ділянки”, – йдеться в тексті документа.

До списку потрапили Джанкойський, Коровський, Нижньогірський, Бахчисарайський, Красноперекопський, Ленінський, Раздольненський, Сакський, Сімферопольський, Советський та Чорноморський. Міста: Алушта, Армянськ, Євпаторія, Керч, Саки, Судак, Феодосія та Ялта, йдеться у повідомленні.

“В 2014-му році паспорти видавали в ситуації форс-мажору. Ця процедура порушила не тільки українське та міжнародне законодавства, а ще й російське. І кримчани розуміють, що все робилося “на колінці”. Тому, якщо буде мета довести, що конкретна фізична особа отримала паспорт із порушенням законодавства РФ це дуже просто зробити, – каже Борис Бабін колишній представник президента України в Криму. – Схема буде наступною: комусь може сподобатися ваша земельна ділянка десь в Гурзуфі, чи в Чорноморському районі. Тепер, через цей указ її не треба ані окуповувати, ані робити рейдерські захоплення. Через відповідні органи окупаційної поліції зроблять справу про те, що в 14-му ви порушили порядок оформлення громадянства Російської федерації. Вас позбавляють паспорту, а поки ви бігаєте і кричите “как же так Росія спаси” У вас вже як мінімум примусово відчужують вашу ділянку. Навіть, якщо ви потім щось доведете з вашим громадянством, то земельку вашу відберуть.”


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: