ВАЖЛИВО

Романа Лещенка призначили головою Держгеокадастру

10.06.2020 13:40
https://agronews.ua/

Кабмін призначив Лещенка Романа Миколайовича Головою Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі, пише agronews.ua.

У травні уряд звільнив з посади голови Держгеокадастру Дениса Башлика. На посаду т.в.о голови Держгеокадастру призначили Юлію Мороз, яка до того обіймала посаду першого заступника голови зазначеної служби. 

Нагадаємо, Роман Лещенко наголошував, що земельна реформа – це  не про зняття мораторію і не про розпродаж землі. Це про наведення ладу в земельних відносинах України. Земельна реформа — це живий організм, який постійно повинен вдосконалюватись та доповнюватись. 

За словами Романа Лещенка, Президент прагнув донести, що він дослухається та дуже швидко реагує на зауваження та пропозиції, які виникають під час земельної реформи.

“Ухвалення законопроекту про ринок сільськогосподарських земель – це важлива подія, документ є одним з елементів передвиборчої програми Президента України Володимира Зеленського”, – підкреслив Лещенко.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: