НОВИНИ

Родина Герег придбала аграрний бізнес майданівця Аліма Міщука на Хмельниччині

18.02.2019 07:32

Майданівець Алім Міщук продав свій аграрний бізнес родині Герег. Відомості про це з’явились у Єдиному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, пише видання ” Новини. Хмельницький”.

ТОВ “РОБІМАКС-АГРО” належав подружжю Міщуків з 2004 року. Станом на 2016 рік статутний капітал фірми склав 430 000 грн. Та вже з 1 січня 2019 року беніфіціаними власниками ТОВ “РОБІМАКС-АГРО” стало подружжя Герег – Олександр та Галина.

При цьому не був змінений статутний капітал. Однак за нашою інформацією, вартість цієї угоди була більша за 1 100 000 доларів США.

Нагадаємо, Гереги володіють мережею будівельних гіпермаркетів “Епіцентр”. Окрім того Олександр Герега є народним депутатом, до революції Гідності був членом “Партії регіонів”. Віднедавна окрім торгівлі подружжя зацікавилось аграрним бізнесом. Вони настільки автивно захопились новим напрямом, що у 2018 році земельний банк їхнього агрохолдингу був 110 тисяч га.

У грудні 2015 року проти агрохолдингу Гереги страйкували аграрії Хмельниччини. Одним з активних учасників цього протистояння був і відомий майданівець, аграрій Алім Міщук. Він у своїх виступах звинувачував Герег у прихованому підкупі селян напередодні майбутніх виборів та тиску на дрібних фермерів.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: