НОВИНИ

Роботу електронного кабінету бронювання аграріїв удосконалили

04.11.2022 14:07
fermeri-prognozuyut

Процедуру подання заявок через електронний кабінет запитів на бронювання військовозобов’язаних працівників агросектору зробили зручнішою. Про це йдеться у повідомленні Міністерства аграрної політики та продовольства України, пише agronews.ua.

Відтепер не потрібно повторно заповнювати форми, якщо запит було відхилено, і його потрібно виправити та подати заново.

Завдяки удосконаленню, потрібно зробити кілька простих кроків:

  • відкрити картку відхиленого запиту (двічі натиснувши по ньому лівою кнопкою миші);
  • натиснути кнопку «копіювати».

«Система скопіює запит і відкриє копію у новому вікні. Після цього потрібно внести зміни, згенерувати додаток та відправити запит. Аналогічно можна повторно відправляти розглянуті запити на бронювання», — додали у міністерстві.

Підкреслюється, що бронювання військовозобов’язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу можливе ВИКЛЮЧНО через кабінет запитів на бронювання.

«Бронюванню підлягають військовозобов’язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування та на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання (замовлення), у разі, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів та виконання мобілізаційних завдань (замовлень)», — нагадали у міністерстві.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: