НОВИНИ

Рій бджіл «атакував» відпочивальників на пляжі

27.07.2020 21:15
https://agronews.ua/

Незвичайна подія сталася на пляжі Кейп Мей в американському штаті Нью-Джерсі. Тисячі бджіл злетілися на пляж і налякали людей, що там відпочивали. Спочатку комахи кружляли навколо пляжних парасольок, а потім обліпили стілець, на якому висів мокрий рушник. Про це повідомляє Апостроф, пише agronews.ua.

Жінка на ім’я Майа Шрейді-Вульф, на місці відпочинку якої розташувалися бджоли, розповіла, що в момент їх появи насолоджувалася читанням книги.

“Це було схоже на чорну хмару чогось невідомого навколо мене. Спочатку я не зрозуміла, що це було. Думаю, матка приземлилася на мій стілець, ось вони всі й зібралися навколо неї”, – розповіла Шрейді-Вульф.

Один з очевидців події зв’язався з місцевим автомеханіком Алленом Брауном, який останні сім років захоплювався бджільництвом, і той приїхав на пляж в захисному костюмі. Брауну знадобилося близько 25 хвилин, щоб зібрати більшу частину бджіл в картонну коробку.

За його словами, матка і її робітники, ймовірно, були принесені в сторону пляжу вітром. Потім їх цілком міг привабити запах сонцезахисного крему.

Браун повідомив, що поселить бджіл в одному з порожніх вуликів на своїй пасіці.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: