НОВИНИ

Ristone Holdings планує придбання агрохолдингу

14.02.2021 10:38
COPY-Dyzayn-bez-nazvanyia-623x370

Хороші фінансові результати 2020 року і позитивна кредитна історія дозволили агрохолдингу почати 2021 рік планами щодо масштабного розширення орних земель. Зараз керівництво групи Ristone веде переговори про придбання сусіднього агрохолдингу, що дозволить збільшити земельний банк на 40 тис. га. Про це повідомляє повідомляє перс-служба компанії, пише agronews.ua.

«На сьогодні ми отримали підтвердження про фінансування операції з придбання агрохолдингу, який знаходиться з нами по сусідству. Реалізація цієї угоди дозволить нам збільшити земельний банк з 60 тис. га, якими ми володіємо зараз, до 100 тис. га оброблюваних сільськогосподарських земель», – розповів про майбутнє масштабування голова наглядової ради Ristone Holdings Вадим Нестеренко.

Наразі підприємства Ristone Holding завершують підготовчі роботи до проведення весняної посівної кампанії. Для майбутніх польових робіт вже придбали 5 потужних тракторів Case340, 3 малих трактора МТЗ 82, 3 обприскувача JD і Case, вантажні та легкові автомобілі для персоналу різних модифікацій, автобуси для перевезення людей. В активній фазі техогляд і ремонт сільськогосподарської техніки, тракторів.

Закуплено 99% необхідного насіння, зараз вони завозяться на склади підприємств холдингу. Це продукція провідних виробників – Syngenta, Pioneer, KWS, Euralis. Інвестиції в насіннєвий матеріал склали 60 млн. гривень. Також завезено 90% необхідних мінеральних добрив на загальну суму 100 млн. гривень й придбано 80% необхідних ЗЗР на суму близько 40 млн. грн.


Перегляди: 7
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: