ВАЖЛИВО

На Запоріжжі триває кричуще рейдерство

30.04.2021 16:44
Screenshot_19

На Запоріжжі триває кричуще рейдерство, яке кришує місцевий голова. Віталій Желудько – звичайний фермер у Долинській ОТГ, що успадкував від батька не тільки земельну ділянку, а й любов до рідної землі. Його історію agronews.ua розповідало ще у травні минулого року, коли ні наявність Держактів на довічне успадкування, ні правоохоронні органи не змогли зупитнити рейдерський захват ділянки Желудько.

Історія триває, на жаль, і досі. На скарги до Офісу Президента, Офісу Генерального прокурора, Мінюсту панові Віталію надходять лише відписки, і його справа спускається вниз на районний рівень, де всім заправляє голова Долинської ОТГ Федчук Богдан Михайлович.

Шахрайськими схемами ним було привласнено сотні гектарів землі громади, частину з яких він “роздарив” районним та обласним чиновникам задля продовження своєї незаконної діяльності з розворовування району.

???? Віталій Желудько у своєму відео звертається не тільки до фермерів, а й до кожного свідомого українця допомогти йому зупинити рейдерський захват земель його фермерського господарства та зберегти справу всього свого життя


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: