НОВИНИ

Рекордна ціна: бика продали за $1,5 млн

22.02.2019 08:14

На щорічному сільськогосподарському аукціоні Schaff Angus Valley в Північній Дакоті (США) було встановлено рекордну вартість лоту. Бика породи Чорний Ангус продали за 1,51 млн доларів, пише meat-inform.

Придбало племінну тварину підприємство Herbster Angus Farms Falls City зі штату Небраска. Представляв бика на торгах очільник Консультативного комітету з питань сільського господарства, радник президента Дональда Трампа, Чарльз Хербстер.

Цікаво, що ціна бика була майже вдвічі вищою за попередню рекордну позначку. Так, минулому році на Schaff Angus Valley бика продали за 800 тис. доларів.

У кінці минулого року було встановлено одразу кілька рекордів у галузі вирощування ВРХ. Так, у Ветеринарному коледжі Університету Міссісіпі (США), зростає теля, вага якого менша за 5 кілограмів. Власники дуже здивувались, коли в їхньому господарстві народилось теля, розміри якого були в десять разів менші за норму. Фермери відвезли тварину до дослідницького центру університету.

А найбільший у світі бик живе в господарстві австралійця Джеффа Пірсона. Бугай, що важить 1400 кілограмів, має прізвисько Нікерс. Коли бик постарішає, його не будуть вбивати, як інших тварин, оскільки розміри Нікерса не дозволяють здійснити переробку на спеціальному устаткуванні.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: