ГОЛОВНЕ

Регіонам повідомили пріоритети держпідтримки сільського господарства на 2020 рік

08.01.2020 16:01
selektor

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства під головуванням Тараса Висоцького провело онлайн селектор з представниками облдержадміністрацій, повідомляє пресслужба Запорізької ОДА.

Як зазначив Тарас Висоцький, визначено низку пріоритетних напрямків роботи на 2020 рік, серед яких − завершення земельної реформи, стану проходження якої була присвячена минула селекторна нарада.

У планах також − державна підтримка агросектору, зокрема доступне кредитування, компенсація витрат при купівлі вітчизняної сільськогосподарської техніки та обладнання, підтримка галузі тваринництва, садівництва, розвиток сільськогосподарського дорадництва тощо.

Значну увагу буде приділено й роботі Держпродспоживслужби та Держгеокадастру. За словами Тараса Висоцького, Держпродспоживслужба повинна забезпечити якісне дитяче харчування в загальноосвітніх закладах. Що стосується роботи Держгеокадастру, у планах на 2020 рік − завершення інвентаризації та створення якісного сервісу для надання адміністративних послуг.

− Наразі налагоджена постійна комунікація з представниками облдержадміністрацій, яка дає позитивні результати. Тому ми плануємо щотижневе проведення селекторних нарад. Учасники матимуть можливість отримати вичерпні відповіді на запитання, а також роз’яснення. Для цього представники Міністерства будуть опрацьовувати подані ініціативи та залучати експертів, − підсумував Тарас Висоцький.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: