НОВИНИ

Rapid – якісний висів зернових за будь-яких умов

26.12.2021 17:36
Sådd med en Väderstad Rapid A 600 C på Taxinge Gods hos Per Fimmerstad.

Незалежно від технології обробітку ґрунту, сівалки Rapid показують чудові результати роботи незалежно від умов експлуатації. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише  agronews.ua.

Серцем сівалок Rapid є унікальні диско-анкерні сошники, які мають неперевершену конфігурацію, що дає їм змогу утримувати лідерські позиції щодо якості загортання насіння серед сошників для висіву зернових культур. Вперше ці сошники у компанії використали 25 років тому. Високу точність висіву насіння забезпечує унікальна система контролю глибини з можливістю керування з кабіни трактора.

За допомогою спеціальних металевих тяг кожне опорне колесо з’єднано з двома сошниками, які розташовані попереду нього. Завдяки цьому вдається досягати рівномірної глибини загортання насіння за будь-яких умов.

Притискне зусилля на кожен із сошників становить понад 150 кг, що дає їм змогу легко проникати в ґрунт, та сприяє високій їхній стійкості навіть за сівбі на високих швидкостях. Агресивне положення диску висівного сошника дає змогу формувати борозну, очищену від соломи незалежно від типу ґрунту або системи його обробітку.

Таким чином цей сошник гарантує надійний контакт насіння що висівається із ґрунтом, що своєю чергою сприяє отриманню дружних та рівномірних сходів.

Більше того, конструкція посівного комплексу та його технічні можливості дають змогу налаштувати його роботу таким чином, щоб сошники для висіву насіння завжди працювали на більшу глибину від дискового знаряддя, яке розташоване у передній частині агрегату. Таким чином висіяне насіння завжди потрапляє на тверде, капілярне посівне ложе, що сприяє швидкому проростанню насіння.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: