НОВИНИ

Пиво може поліпшити імунітет

15.06.2021 18:16
golovna-vzhe-obrizana

Навколо пива ведеться багато дискусій, одні вчені говорять про його користь для здоров’я, а інші — перераховують його шкідливі властивості. Так чи інакше, захоплюватися хмільним напоєм точно не варто. Але недавно вчені знайшли у пива ще одну несподівану здатність. Про це повідомляє CommentsUA, пише agronews.ua.

Дослідники відзначили, що алкогольний напій має високу харчову цінність, в його складі є вітаміни, мінерали, антиоксидантні речовини, які здатні підтримувати та покращувати роботу імунної системи. Деякі сполуки мають окислювально-відновні, протизапальні та антиканцерогенні властивості. Наприклад, шишки, які використовуються для хмелю, містять ефірну олію, кислоти, флавоноїди, які здатні модулювати імунну відповідь організму.

Медики кажуть, що пиво здатне ще знижувати стрес і позитивно діяти на серцево-судинну систему. При цьому, оптимальна доза напою повинна становити 600-660 мілілітрів на день. Але експерти не рекомендують вживати пиво кожен день, для підтримки здоров’я досить пити напій 1-2 рази в тиждень.

Нагадаємо, які популярні ласощі можуть бути небезпечними.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: