ВАЖЛИВО

Призначено нового держсекретаря Мінекономрозвитку

03.03.2020 14:32
1020599964

Кабінет Міністрів України прийняв рішення про призначення Олександра Черниха на посаду державного секретаря Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Пише пресслужба Мінекономрозвитку.

Відкритий конкурс на цю посаду було проведено відповідно до статті 22 Закону України “Про державну службу” та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246. За результатами загального рейтингу було визначено 5 кандидатів, допущених до співбесіди з міністром.

За результатами співбесіди, відеозапис якої розміщений на сайті НАДС, міністр рекомендував Кабінету Міністрів України для призначення на посаду державного секретаря Мінекономіки Черних Олександра.

«Призначення державного секретаря відкриває нові можливості для підвищення ефективності подальшої централізації функцій в міністерстві та управління процесами. Мінекономіки має стати прикладом взірцевої державної служби – професійної та доброчесної», – прокоментував призначення Олександра Черниха міністр розвитку економіки торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов.

Олександр Черних має понад 18 років досвіду роботи в сфері навчання дорослих (викладацька діяльність), управління промисловим підприємством та оптимізації бізнес-процесів (хімічна галузь), державної служби. Кандидат економічних наук.

До компетенції державного секретаря Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України належать завдання організації роботи апарату Мінекономіки, планування роботи з персоналом, планування та контролю виконання апаратом Міністерства завдань, координацію і контроль роботи самостійних структурних підрозділів.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: