ВАЖЛИВО

Призначено голову Антирейдерської комісії

25.10.2019 15:21
1a8e9f12a63252db07a7bfd92d4ddfc2525b6715

Міністерство юстиції продовжує оновлювати склад Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації. Новим головою Комісії призначений перший заступник міністра юстиції Євгеній Горовець. Про це повідомив Міністр юстиції України Денис Малюська, передає прес-служба Кабміну.

За словами міністра, крім оновлення складу Антирейдерської комісії, наразі відбувається формування Експертного офісу з питань державної реєстрації.

«Цей Експертний офіс прийде на зміну Комісії. Він не просто розглядатиме матеріали скарг та готуватиме висновки по них, а робитиме узагальнення проблематики в сфері державної реєстрації та одразу формуватиме пропозиції змін до законодавства і удосконалення програмного забезпечення державних реєстрів. Тобто матимемо так званий «єдиний цикл», – зазначив очільник відомства.

Зі свого боку заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Ольга Оніщук наголосила, що відтепер принципами роботи Комісії будуть діалог, прозорість та законність. Засідання комісії відбуватимуться у форматі круглого столу, буде створена гаряча лінія для спілкування зі скаржниками, а рішення будуть базуватися на букві закону, незважаючи на можливий тиск з боку ЗМІ та політиків.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: