НОВИНИ

Призначено генерального директора Укрдержфонду підтримки фермерів

19.05.2021 18:08
ukrdezhfond

17 травня Валентина Чалого було призначено генеральним директором українського державного фонду підтримки фермерських господарств. Про це йдеться у наказі Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, пише agronews.ua.

Як зазначає Валентин Чалий у екслюзивному матеріалі для agronews.ua, найперші плани у розвитку фонду – це налагодження тісного взаємозв’язку з оновленим Мінагрополітики, зустріч з Міністром для обговорення бачення подальшої долі Укрдержфонду.

Український державний фонд підтримки фермерських господарств наразі знаходиться на етапі переходу підпорядкування від Мінекономіки до відновленого Мінагрополітики. Незважаючи на це, установа виконує покладені на неї завдання.

«Незважаючи на перехідний період в діяльності фонду, все ж продовжуємо працювати далі у напрямку підтримки фермерів, надання їм консультацій по різноманітним питанням, готуємося до виконання в цьому році бюджетних програм з підтримки фермерських господарств, надання поворотно-фінансової допомоги і субсидій. Допомогаємо фермерам в підготовці документів з урахуванням всіх нововведень», – зазначає Валентин Чалий.

Тому Укрдержфонд працюватиме по тому плану, за яким і працював, згідно статутного документа та всіх постанов. А надалі, за словами Чалого, установа знаходитиме розуміння з новим очільником Мінагрополітики, презентує Міністерству своє бачення щодо реорганізації фонду на зразок європейських виплатних агенств та впроваджуватиме  зміни на краще.

“Сподіваємося на тісну співпрацю з Мінагрополітики з питань розвитку фермерства в Україні, надання гідної фінансової підтримки зі сторони держави та будемо якісно виконувати покладені на фонд завдання”, – резюмує Чалий.

Читайте також: Уряд призначив голову Державної інспекції архітектури та містобудування.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: