НОВИНИ

Приватбанк обнуляє кредитні ліміти на картах: причини

09.02.2023 19:45
nalicka_privat

ПриватБанк обнуляє кредитні ліміти на картах своїх клієнтів, але тільки коли є вагомі на те причини. Наприклад, якщо банк зовсім обнуляє ліміт, значить фінансова установа сумнівається у платоспроможності клієнта. Щоб повернути довіру банку, клієнту потрібно надати фінустанові довідку про свої доходи. Про це повідомляє biz.today.ua, пише agronews.ua.

Клієнти ПриватБанку скаржаться на сайті Мінфіну, що їм урізають та обнуляють кредитні ліміти. Один із клієнтів залишив відгук, у якому повідомив, що карткою ПриватБанку користувався стабільно, але кредитний ліміт йому обнулили.

“Оскільки ліміти регулярно переглядаються і аналізуються, при використанні картки як особистої, ви можете в будь-який момент отримати смс від банку, де буде вказано, що кредитний ліміт збільшений і ви зможете скористатися ним”, – відповіли в банку.

Якщо банк бачить, що клієнт щомісяця поповнює свої рахунки на певну суму, ймовірно, розмір кредитного ліміту йому встановлять куди охочіше, ніж клієнту, який майже не користується своєю картою.

Не варто чекати на рішення банку, якщо вам обнулили ліміт. Сходіть самі у відділення та зверніться до менеджера банку, надавши довідку про свої доходи. Можна відкрити депозит та погасити вже відкриті кредити. Все це збільшить довіру банку до вас.



Перегляди: 44
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: