НОВИНИ

Привабливе фінансування аграріїв: до 3 мільйонів гривень від МТБ БАНКу

12.06.2020 15:02
Depositphotos_26900021_ds

На сучасному ринку іригаційної техніки є безліч варіантів обладнання на будь-який бюджет і для різних потреб. Індивідуальний підбір компонентів зрошувальної техніки дозволяє підвищити ефективність поливу, знизивши витрати води на 15-20%.  

В Україні за останні 15 років відчуваються істотні зміни клімату та стану земель.  З’являються нові зони ризикованого землеробства – усе більше регіонів страждають від нестачі опадів. Без зрошувальної системи в цих зонах отримати високий урожай дуже складно. 

А незабаром може статися так, що без іригаційних систем узагалі не можна буде отримати добрий урожай.  Саме тому сьогодні вкрай важливі інвестиції в дощувальні установки, які здатні повністю імітувати природні процеси, зволожуючи не лише ґрунт, але й повітря.

Фахівці радять звернути увагу на партнерську програму МТБ БАНКу з ТОВ «Уніфер», яка розроблена з метою  допомоги аграріям в отриманні фінансування до 3 мільйонів гривень на придбання іригаційного обладнання для вирощування овочів, фруктів, зернових і олійних культур.

Банк пропонує вигідні умови (9,99% річних на термін до 12 місяців і без початкового внеску), швидке рішення (попереднє рішення – за один день, початок фінансування – упродовж дев’яти днів).

Головні вимоги до позичальника: ведення профільної діяльності – від трьох років; відсутність негативної кредитної історії; прибуткова діяльність за останні 12 місяців. Графік погашення кредиту: з 1-го по 12-й місяць – погашення кредиту рівними частинами, дозволено дострокове погашення кредиту в будь-якому місяці фінансування.  Відсотки за кредитом сплачуються щомісяця.

Нагадаємо, МТБ БАНК увійшов до групи 23 надійних банків, через які держава забезпечить підтримку аграріїв.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: