НОВИНИ

Розшукових собак для прикордонників України вперше тренує чемпіон світу

06.03.2020 16:32
news_20200306_151953_1583500793

У Кінологічному навчальному центрі Прикордонної служби України відбувся масштабний тренінг з підготовки розшукових службових собак. Навчання в такому форматі на базі центру у м. Великі Мости проводились вперше. Повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Для проведення тренінгу прибув переможець чемпіонату світу 2018 року з мондьорінгу (mond du ring – міжнародна поліцейська програма, створена задля можливості змагатися між собою поліції Франції, Бельгії та Нідерландів) Віталій Голота – досвідчений професіонал кінолог з всеукраїнського громадського об’єднання «Універсальний дресирувальний центр «Геліон»», який має багаторічний досвід роботи у сфері кінології.

Навчання в такому форматі на базі прикордонного Кінологічного навчального центру у м. Великі Мости проводились вперше.

У тренінгу взяли участь кінологи Національної гвардії України, Державної кримінально-виконавчої служби України та Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького.

Фахівці-кінологи Віталій та Тетяна Голота протягом трьох днів демонстрували сучасні методики підготовки чотирилапих напарників по навикам захисту.

Під час заходу між колегами проходили жваві та цікаві дискусії. Учасники тренінгу підвищували свою професійну майстерність та рівень натренованості службових собак у розшуковому напрямі підготовки, обмінювались досвідом та переймали передові методики дресирування собак.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: