ІНТЕРВ'Ю

Прихильники корупційних схем подали 1000 правок до законопроекту 2047

23.11.2019 12:02
zablotskij-104934

Прихильники корупційних схем при оцінці нерухомості вирішили боротись за їх збереження через філібастер. Про це на своїй фейсбук сторінці написав Марьян Заблоцкий.

“Це прикольно слово – філібастер – давно пора ввести в наш політичний лексикон. В США філібастер добре відомий – це зловживання внутрішніми процедурами, щоб затягнути прийняття закону. Часто конгресмени по 14 годин читають просто книгу рецептів, щоб всіх вимучити і затягнути прийняття. По регламениу – мають право говорити скільки хочуть. Так і тут – прихильники корупційних схем подали майже 1,000 правок у дуже маленький законопроект 2047-Д.”,- пише він.

“Майже всі правки абсурдні: слова переставити місцями, то так, то сяк. Розрахунок простий – якщо Рада візьметься за розгляд, то буде потрібно не менше тижня щоб пройтись по кожній правці якщо на них наполягатимуть. А наполягати ті, що сидять на потоках, точно будуть. Типу погроза така – скасуєте схему, то доведеться на тиждень відкласти всі реформи. Це водночас красиво і злочинно. “,- наголошує Заблоцкий.

“Скоро буде опублікована порівняльна таблиця законопроекту з всіма правками, і ви побачите всіх героїв і прихильників корупційних схем. Всі маски буде знято. Не перемикайтесь. Нічого в корупціонерів не вийде. Філібастер ми їм поламаємо. Як саме – сюрприз. “,- резюмує Марьян Заблоцкий


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: