НОВИНИ

Групи компаній Прометей вчергове поповнила парк зерновозів

31.01.2023 15:37
изображение_viber_2023-01-31_16-21-05-267

Група компаній придбала 7 тягачів з причепами DAF та напівпричепами WIELTON. Угода відбулась за рахунок 38 млн грн ліміту, виділеного OTП-Банком в рамках лізингової програми.

Придбання вантажівок стало черговим кроком по реалізації стратегії транспортної незалежності компанії. Найближчим часом планується довести кількість зерновозів до 100 одиниць.

Власний транспорт значно посилить конкурентні позиції Прометея і дозволить уникнути дефіциту зерновозів, який традиційно спостерігається на вітчизняному ринку перевезень, особливо в сезон.

«Від успішної логістики залежить ефективність нашого бізнесу. Як великий зернотрейдер, ми маємо бути впевнені у стабільності перевозок, мати оперативний резерв на випадок пікових навантажень та можливість ретельно планувати логістичні схеми», – прокоментував нові надходження директор автотранспортного підприємства Володимир Ключников.

Придбання вантажного транспорту за рахунок лізингової програми від OTП-Банка дозволило компанії отримати «довгі гроші» на внутрішньому ринку, дефіцитні в складні часи.

«Поповнення автопарку на умовах лізингу ми розглядаємо як довгострокову інвестицію, причому вигідну в умовах нестабільної економіки. Дбати про нашу транспортну самостійність ми маємо навіть в умовах військового стану. В перспективі ми плануємо мати парк на 200 машин, які повністю задовільнять наші потреби у зернових перевезеннях», – зазначив Валерій Ступак, заступник керівника сектору корпоративних фінансів Групи Прометей.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: