НОВИНИ

Презентуємо нову пневматичну зернову сівалку Spirit 400 C/S

18.11.2020 14:02
af751442-cc6b-4ba0-9ae6-5e8f14708d2e

Компанія Väderstad оновлює пневматичну зернову сівалку Spirit 400C/S, щоб забезпечити додаткові переваги під час роботи в полі. Новий Spirit 400C/S забезпечує чудову точність висіву, має зручну електронну систему управіння та високі експлуатаційні характеристики з робочою шириною 4-метри. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише agronews.ua.

Новий Spirit 400C/S має інноваційну систему управління E-Control, можливість під’єднання до ISOBUS системи трактора з активацією контроля завдання, оновлену гідравліку, систему датчиків підрахунку насіння SeedEye та оновлену конструкцію.

Відомо, що модельний ряд сівалок Spirit забезпечує вражаючу точність висіву при роботі на високих швидкостях. Оновлення Spirit 400C/S дає змогу скористатися ключовими характеристиками більших моделей сівалок Spirit, – говорить Бьорн Жанссон, комерційний продакт менеджер з сівалок компанії Väderstad.

Чотириметровий Spirit 400C/S обладнаний бункером великого об’єму із вбудованим вентилятором. Завдяки двом платформам і відкритій конструкції машини забезпечується чудовий доступ до всіх компонентів машини.

Оновлена гідравлічна система сівалки Spirit 400C/S здійснює активний тиск на сошник, регулює тиск штригельної борони, а також автоматично контролює підняття або опускання робочих частин сівалки на розворотних смугах.

У полі водій повністю контролює процес висіву за допомогою системи управління Väderstad E-Control на базі планшету iPad. Оснащуючи Spirit 400C/S системою датчиків підрахунку насіння SeedEye, висів насіння та добрив можна контролювати в режимі реального часу. У разі відхилення, система SeedEye негайно попереджає про це, щоб будь-яку перешкоду процесу сівби можна було швидко вирішити, – говорить Бьорн Жанссон.

Нова модель сівалки доступна в двох версіях: Spirit 400S лише для висіву насіння та Spirit 400C FIX та Spirit 400C InLine з можливістью одночасного внесення добрив

Версія FIX розміщує добриво смужками завширшки 5 см із міжряддям 125 мм перед кожним насіннєвим рядком. У той час як Spirit 400C InLine вносить стартові добрива або мікрогранулят з одночасним висівом насіння через висівний сошник, говорить Бьорн Жанссон.

Новий Spirit 400C/S надійде у виробництво у лютому 2021 року.

Дізнатись більше про інші моделі сівалок Spirit можна за наступним посиланням.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: