ВАЖЛИВО

Представники «Свободи» за напад на Андрія Богданця отримують підозри

14.12.2019 10:24
94746be430af6ca0a711677b528dc14f_XL

Учасникам бійки, яка сталася після засідання комітету парламенту з питань аграрної та земельної політики 11 грудня, слідчі вручають підозри у скоєнні злочину та затримують для свідчень перед судом. Депутат від партії «Слуга народу» Андрій Богданець, на якого після засідання комітету  напали з кулаками четверо представників «Свободи», потрапив до лікарні зі струсом мозку. Пише agropolit.com.

За свідченнями Андрія Богданця та з відеозаписів ЗМІ стало відомо, що учасниками інциденту були депутати попередніх скликань Едуард Леонов, Олексій Кайда, Ігор Мірошниченко та Юрій Сиротюк. Прокуратура Києва порушила кримінальну справу за статтею «Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча». Вона передбачає від 4 до 7 років ув’язнення. Дані внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Справу буде розслідувати Печерський райвідділ поліції.

Депутат від «Слуги народу» Андрій Богданець перебуває у лікарні у Феофанії. Його провідував депутат Мар’ян Заблоцький.

“Разом з другом Андрій Богданець у Феофанії. Нажаль, в Андрія струс мозгу, почуває себе погано. Впевнений, що груповий напад покидьків зі Свободи на народного депутата та ветерана АТО так просто не минеться. Також згадалась вся та корупція, яку творили свободівці, поки їх представник очолював Мінагрополітики в 2014 році. Не можемо повірити, що ці злодії ще й досі на волі. Явно наші правоохоронні органи не допрацьовують. Буду вимагати щоб злочинці сиділи по закону в тюрмі! “, – пише він.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: