НОВИНИ

Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі за 45 зрубаних акацій

18.05.2020 10:32
https://agronews.ua/

До 7 років позбавлення волі загрожує мешканцю Київщини за 45 зрубаних акацій. Своїми протиправними діями зловмисник завдав збитків спеціалізованому лісогосподарському підприємству на суму майже 187 000 гривень. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції agronews.ua.

Так, житель с. Медвин Богуславського району Київської області, умисно, з корисливих мотивів, без будь-якого спеціального дозволу зрізав 45 ростучих дерев акації.

Працівники Богуславського відділення поліції під час обшуку вилучили речові докази: незаконно зрізану деревину, та знаряддя злочину – бензопилу. 

Встановлено, що своїми злочинними діями чоловік завдав матеріального збитку спеціалізованому лісогосподарському підприємству на загальну суму 186 454 грн.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі поліції за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури оголосили порушнику про підозру. Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до семи років. Триває слідство. 


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: