НОВИНИ

Працівників НАН підозрюють у виготовленні фальсифікованого алкоголю

10.06.2021 10:35
191741_kontrafact_gp.gov.ua

Працівників Державного підприємства НАН підозрюють у виготовленні фальсифікованого алкоголю під виглядом відомих брендів. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, пише  agronews.ua.

За даними слідства, з серпня 2020 року по лютий 2021 року учасники організованої групи, будучи посадовими особами Державного підприємства “Дослідне виробництво Інституту хімії високомолекулярних сполук” НАН України, використовуючи приміщення держпідприємства та спеціальне обладнання, організували незаконне виробництво алкогольних напоїв з метою їх подальшого збуту під виглядом відомих брендів.

Як зазначають у прокуратурі, встановлено, що учасники організованої групи незаконно виготовили понад 5 тис. 300 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв та отримали понад 1,3 млн грн прибутку.

Так, за процесуального керівництва Київської міської прокуратури трьом членам організованої групи з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв для збуту повідомлено про підозру (ч.3 ст. 28 Ч. 1 ст. 204, ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України).

Проводяться необхідні слідчі дії.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: