НОВИНИ

Порожні зерновози Укрзалізниці простоюють на станціях

10.01.2019 09:58

На початку 2019 року відвантаження у зерновози Укрзалізниці скоротилися на 11% у порівнянні з минулим роком – до 1441 вагону. Зерновози простоюють на станціях, очікуючи навантаження. Через ігнорування роботи у святкові дні може з’явитися раптовий ажіотаж на зерновози наприкінці січня. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Операційний директор “Укрзалізниці” В’ячеслав Єрьомін зазначає, що зерновози надали підприємствам відповідно до планів, однак вагони простоюють на станціях, чекаючи навантаження. На елеваторах зернові не відвантажують. До того ж, компанії не дають попередніх запитів на зерновози. Це не дає Укрзалізниці плануватися наперед.

Єрьомін прогнозує, що спад активності вантажовідправників на початку січня може привести до різкого ажіотажу на зерновози у третій декаді місяця. Відповідно “Укрзалізниця” не зможе задовольнити потреби, бо не матиме ресурсів. Представник підприємства закликає учасників ринку забезпечити цілодобову та щоденну вантажну роботу, аби пізніше не виникла проблема нестачі вагонів.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: