НОВИНИ

Полтавський ринок оштрафували на 170 тис грн у перший день роботи

04.05.2020 07:32
JxFyRpTHmwjTSuQEzRWso2DyCwW3ZQ74

Ринок пропрацював кілька годин до того, як адміністрації виписали штраф на 170 тисяч гривень за відкриття з порушеннями урядових вимог. Про це у своєму телеграм-каналі написав секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота, повідомляє agronews.ua.

“Перший штраф на 170 000 гривень у Полтаві виписано. Порушником став Центральний ринок, який попри постанову Кабміну та домовленості, досягнуті на вчорашніх зборах керівників ринків, відкрився з порушенням усіх перерахованих МОЗ і Урядом вимог.Зокрема ринок не має відповідної реєстрації як агроспоживчий, дотримання заходів санбезпеки також немає”, – написав він.

Всі порушення зафіксовані поліцією та Держпродспоживслужбою. Складено акти та протоколи.

Усіх керівників учора попередили про відповідальність за виконання наданого мінохорони здоров’я переліку саннорм. Всі представники адміністрацій погодились із необхідністю їх виконання та доцільністю відповідальності, – повідомив Шамота.

“Плювати на ці вимоги не вийде ні в кого. Перед законом всі рівні, і відповідальність для всіх буде однакова. Аналогічні перевірки та протоколи будуть кожного дня, коли ринки відкриватимуться з порушеннями”, – підкреслив він.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: